t.A.T.u.


Julia Volkova Юля Волкова

Celé meno : Julia Olegovna Volkova
Narodená _: 20. február 1985, Moskva, Rusko
Znamenie _: Ryby, Byvol
Rodičia __: Oleg Viktorovič Volkov, podnikateľ
___________ Larissa Viktorovna Volkova, kaderníčka
Výška ____: 154 cm
Farba očí : modrá
Farba vlasov : blond
Zmysel života: láska
Naj slovo : super
Naj farba : modrá
Naj parfém: Kenzo
Naj kvet _: ruža
Naj nápoj : šťava z rajských jabĺk
Naj číslo : 6
Ročné obd.: jar, leto
Naj auto _: BMW
Naj herečka: Nicole Kidman
Zvláštne _: piercing v pupku a v nose, tetovanie
___________ medzi lopatkami, na ľavej strane
___________ zadku arabsky "láska"
Záujmy ___: rýchle autá, športová gymnastika,
___________ plávanie, krasokorčuľovanie, tanec,
___________ tenis, hra na piáno
Vzdelanie : 1992-1996 Základna škola, Moskva
___________ 1993-2000 Detská hudobná škola, obor
____________________ "Fortepiano", Moskva
___________ 1996-2000 Stredná všeobecná vzdelávacia
_____________________ škola, Moskva
___________ 2000-2005 Moskovské štátne konzervatórium,
_____________________ fakulta spevu
Manželstvo: prvý Pavol Sidorov, vzali sa v máji 2004
___________ druhý Parviz Yasinov, podnikateľ
Deti _____: dcéra Viktoria Pavlovna Volkova (nar. 23.9.2004)
___________ syn Samir Yasinov (nar. 27 december 2007)
O Júlii __: Julia rada šokuje ľudí, je spoločenská a presvedčená
___________ o tom, že v živote je treba vyskúšať všetko.



Lena Katina Лена Катина

Celé meno : Jelena Sergejevna Katina
Narodená _: 4. október 1984, Moskva, Rusko
Znamenie _: Váhy, Potkan
Rodičia __: Sergej Vasilijevič Katin, hudobník
___________ Inessa Vsjevolodovna Katina,
___________ predavačka v butiku
Súrodenci : Mladšia sestra Jekaterina
Výška ____: 159 cm
Váha _____: 47 kg "Som trochu väčšia než Julia"
Farba očí : zelenomodrá
Farba vlasov: ryšavá
Naj slovo : sranda
Naj farba : rúžová
Naj parfém: Zivazi
Naj kvet _: lilia
Naj nápoj : pomarančový džús
Naj herečka: Nicole Kidman
Ročné obd.: jar, leto
Naj auto _: Audi
Zvláštne _: piercig v pupku
Záujmy ___: miluje jazdu na koni, plávanie, tanec
___________ gymnastiku (umeleckú), hra na piáno
Vzdelanie : 1991-2001 základna škola, Moskva
___________ 1992-1999 hudobná škola, Moskva
_____________________ odbor "Fortepiano"
___________ 2001-2006 psychológia na Ekonomicko-
_____________________ humanitnej škole v Moskve
Pôsobenie : 1997-1999 Detská skupina „Neposedy“
___________ 1994-1997 Detská skupina „Avenue“
___________ 1999-2011 členkou skupiny TATU
O Lene ___: Jelena má slabosť pre plyšáky, je romantická,
___________ neobyčajne spoločenská a sčítaná, verí v Boha,
___________ chodí pravidelne do kostola a píše verše.


Web stránka:

http://www.juliavolkova.com/eng/
http://lena-katina.com/
http://www.tatu.ru/

Životopis:

t.A.T.u. je ruský hudobné duo pozostávajúce z Leni Katini a Yulie Volkovej. Skupina bola založená v roku 1999 Ivanom Shapovalov, v Moskve. Ich debutový album "200 Po Vstrechnoy" bol prvým z ruských dejinách, ktorý dosiahol úspech aj v medzinárodnom meradle. Ich anglický debutový album "200 km/h Wrong Lane" získal cenu IFPI Platinum Europe Award a sa stal ako prvý album, ktorý získal to isté ocenenie dvakrát (rovnaký album, ale v dvoch jazykoch). V ranných začiatkoch kapela bola úspešná vdaka lesbickej láske dvoch speváčok Katiny a Volkovej, avšak v decembri 2003 v reality shov "Anatomy of tATu" vyšlo najavo, že ich sexualita bola len súčasťou image kapely. V roku 2004 po dlhšej prestávke, kvôli tehotenstvu Julii Volkovej, sa kapela oddelila od ich tvorcu Shapalova. Už ako samostatná kapela bez Shapalova, Tatu vydali svoj nový album "Dangerous And Moving" (Lyudi Invalidi).

Altológia:

1999-2000: Začiatky
Ivan Shapovalov zorganizoval konkurz v Moskve koncom roku 1999, kde hľadal dospievajúce speváčky. Ako prvú vybral kvôli jej vzhľadu a jej vokálnej skúsenosti 15-ročnú Lenu Katinu. Katina začala nahrávať demá, vrátane "Juhoslávia" pieseň o vojne v Kosove, ktoré napísal Voitinskyi. A ako druhú neskôr vybral 14 ročnú Juliu Volkovu. Producenti vybrali názov skupiny "Tatu", čo znamená "ta" ľubi "tu". Názov "Tatu" už používala iná kapela z Austrálie, a aby sa zabránilo súdnym sporom, bol názov zmenený na pravopisne "t.A.T.u."
2000-2001: Prvý úspech
Ich prvý singel vyšiel veľmi skoro v roku 2000, s názvom "Ya Soshla S Uma" ("I've Lost My Mind"). Pieseň opisuje zmätok v dievčenskej duši, pretože je zaľúbená do inej dievčiny, ale bojí sa, že ju spoločnosť odsúdi a jej rodičia ju opustia. 16. mája 2001, po vydaní hitu "Ya Soshla S Uma," a turné v Rusku a okolitých krajinách, tATu podpísali zmluvu s Universal Music Russia na päť albumov. Skupina vydala svoj debutový album 21.mája 2001 s názvom "200 Po Vstrechnoy" (200 km/h Wrong Lane) z 9 skladieb a 2 remixov. V rovnakej dobe, dievčatá vydali svoje druhé video a singel s názvom "Nas Nie Dogonyat." Po týždni stálej rotácii na MTV Rusia, hit postúpil na # 1 na "MTV Russian Top 10" a # 7 v "MTV Top 20". Na konci roka 2001, t.A.T.u. vyšiel ich tretí singel a video "30 minút". Dievčatá pokračoval na turné po celej Európe.
2002-2003: Medzinárodné sláva
Začiatkom januára 2002, dievčatá začali nahrávať svoj prvý anglický album v Anglicku, potom v Spojených štátoch. Neskôr v apríli 2002, dievčatá nahrali pieseň a videoklip "Prostyje Dvizheniya" ("Simple Movements"). V júni 2002 t.A.T.u. urobili prvé vystúpenie na TRL MTV v New Yorku. Neskôr vo februári 2002, ruská skupina vydala znova debutový album 200 Po-Vstrechnoy s novou pieseň "Klouny" a dvoma novými remixami. 10. decembra 2002, t.A.T.u. Vydali 200 km/h vo Wrong Lane, anglická verzia ich ruského debutového albumu. Debut v angličtine sa predalo vyše päť miliónov kópií po celom svete. Koncom februára a začiatkom marca roku 2003,dievčatá odleteli do Spojených štátov na podporu ich nového anglického albumu. t.A.T.u. je na obálke FHM Rusko (vydané v september 2003). V súťaži "Eurovision Song Contest 2003" t.A.T.u. zastupovalo Rusko. Rozhodli sa spievať pieseň "Ne Ver', Ne Boysia", ale kvôli zapáleným hlasivkám sa Volková nemohla zúčastniť skúšok a ich výkon bol spočiatku ohrozený. Dievčatá sa umiestnili na treťom mieste. V roku 2003 na MTV Movie Awards, t.A.T.u. zaspievali piesne "All The Things She Said" a "Not Gonna Get Us". V tento deň to bola najväčšia udalosť v USA. Predstavenia sa zúčastnilo takmer 100 dievčat tancujúcich po pódiu, a ktoré sa skončilo vzájomným bozkávaním.
2003-2005: Tvorba a prestávka
26. septembra 2003, skupina vydala kompilačné CD remixov pod názvom Remixes. V novembri toho istého roka vyšlo CD v Rusku, s dvoma novými skladbami a videami. Dve nové skladby boli "Prostyje Dvizheniya", a "Nie´Ver, Ne Boysya." 12.decembra 2003 ruská televízia odvysielala dokument s názvom "Anatómia tATu", v ktorom sa dievčatá priznali, že neboli lesbičky, a že to všetko bolo iba marketingový ťah. Od január do marca 2004, televízia STS v Rusku odvysielala dokument Podnebesnaya, trinásť epizód, ktoré pojednávajú o nahrávaní svojho druhého albumu tATu s producentom Ivanom Shapovalov. Po odchode Shapovalova a rozviazaní zmluvy s ruským Universal Music, dievčatá si našli nového producenta Borisa Renského. Rensky prerokoval novú zmluvu s Universal Music International pre 4 nové albumy, vydané po celom svete. V máji 2004, Volkova oznámila, že je tehotná s priateľom Pavlom (Paša) Sidorovom, čo oddialilo prácu na druhom albume. Počas doby, keď bola Julia tehotná, Lena v Moskve študovala psychológiu. Taktiež robila rôzne sólovej práce, a niektoré duety s inými spevákmi. Fanúšikovia sa obávali, že sa t.A.T.u. rozišli, a Elena sa vydala na sólovú dráhu. Avšak, dňa 23.septembra 2004, Volkova porodila dcérku Viktoriu (Vika) Pavlovnu Volkovu, a čoskoro sa vrátili do štúdia s Katinou. Uistili svojich fanúšikov, že sa nerozpadli. 3.júna 2005, sa t.A.T.u. vrátili do pracovnej fázy, vydali zbrusu novú pieseň s názvom "Obezyanka Noľ!" ("Monkey Zero"), a na ruskej Muz-TV Awards show oznámili vydanie nového albumu.
2005-2006: Návrat na pódia
V auguste 2005, videoklipy "All About Us" a "Lyudi invalidy", ktorý tATu natočili na začiatku leta, bol sprístupnený na internete. Tri roky po svojom prvom anglickom debute, tATu vydali svoj druhý anglický album 5. októbra 2005 s názvom "Dangerous a Moving". Jeho ruským náprotivkom bol sprístupnený 19. októbra album pod názvom "Lyudi invalidy".Kombinovane obe albumy predstavili 18 nových piesní. Avšak,kvôli neúspechu v rádiách singel "Lyudi invalidy," nahradili singlom "Friend or Foe". Čoskoro potom, čo bol videoklip sprístupnený, vedenie skupiny nahrádza bubeníka Romana Rateja Stevom Wilsonom, a vymenovali nového basgitaristu, Domena Vajeveca. Dňa 17. apríla 2006, sa t.A.T.u. vrátili do reality show v Ruskom hudobnom dokumente "t.A.T.u. Expedícia", ktorá bola vysielaná na ruskom hudobnom kanáli MuzTv. t.A.T.u. koncertom V St Petersburgu 28. apríla otvára svoje koncertné turné pod názvom "Dangerous and Moving Tour". O mesiac neskôr, bolo vydané DVD s názvom "Tatu Truth: Live in St Petersburg". DVD obsahovalo aj neuveriteľné zábery z tATu Expedície. V júni vydali svoj štvrtý singel "Loves Me Not",videoklip mal vyjsť v júli, ale fanúšikovia boli sklamaní, keď skupina oznámila ukončenie filmovania. Neskôr skupina oznámila, že vydala kompiláciu s názvom "The Best", ktoré obsahovalo len jednu novú pieseň s názvom Obez'yanka Nol' a dva nové remixy. V roku 2006 duo tATu získalo aj mnoho ocenení, napríklad Najlepšia medzinárodná skupina a Najlepšia popová skupina na NRJ Radio Awards, GQ Ženy roka, 'Best Video' na ruskej MTV Music Awards, Najlepšia skupina, Najlepšie video, a najlepšia pieseň v MUZ - TV Awards a najlepšia skupina na talianskej TRL Awards.
2007: Hľadanie t.A.T.u.
Počas tlačovky vo Francúzsku v októbri 2006, Julia oznámila, že skupina má v pláne začať natáčať svoj debutový film, založený na románe "tATu Come Back", ktorý napísal námestník ruského parlamentu, Alexej Mitrofanov. Na konci roka 2006 t.A.T.u. oznámili, že nahrávajú svoj tretí štúdiový album , a mal by vyjsť začiatkom roka 2007 s názvom "Happy Smiles". V apríli 2007 skupina odletela do Los Angeles, v North Hollywood, aby začala nahrávanie. Hudobný štýl tATu, image a spev dobre zapadá do pop-music, ale zvuk skupiny sa pohybuje od rocku, k tancu, k popu a elektroniky, a ich zvuk je oveľa širší, než len jednoznačný pop.

Galéria:







Wallpaper:





































►►► t.A.T.u. ►►►

►►► [Discografia] [TXT] ►►►
►►► [Galéria] _________ ►►►
►►► [Wallpaper] _______ ►►►
►►► [Press] ___________ ►►►
►►► [Friend or Foe] ___ ►►►
►►► [Sparks] __________ ►►►